Tips nr 2

Fick en present för nån dag sen, helt så där "utan anledning".. det finns väl egentligen alltid en anledning att överraska nära och kära med något fint. Blev verkligen sååå glad :) Jag är väl ganska kräsen när det kommer till smycken, jag kan tycka mycket är snyggt men det måste kännas 100% jag för att jag ska använda det. 
Det här armbandet kommer från Indiskan och är helt i min smak!! Det kommer bli väl använt! Och detta blir mitt tips nr 2..

1:a advent..

What happened?!! Känns som det va sommar för 1 månad sen typ. Tiden har bara flugit iväg nästan skrämmande fort!! Har helt ärligt inte hunnit få någon julkänsla alls. Men tänkte att det kan vara en kul grej att göra en julkalender med roliga uppdates och julklappstips..  

så 1:a advent har jag valt dessa supersnygga skor

    LOUISE GOLDIN har ett samarbete med Topshop och dessa fantastiska pumps är något jag kommer hålla utkik efter. 

Gårdagen blev inte alls som planerad..

Tanken va att jag och tjejerna skulle ut och festa, ta igen för en lugn fredag. Men jag & Dajana hamnade hemma hos ett par vänner, Marianne & Miguel och hade såå trevligt att vi valde att stanna hemma hos dom istället. Vi åt, kollade på film och snackade en massa till sent på natten. Real quality time :) Fast önskade dock att jag lämnat skinnbyxorna och klackarna hemma för något betydligt mysigare..haha


Dreads

Kollade på idol i fredags och fasen vad snygg den där tjejen Mariette va i sina dreads. Det är långt ifrån alla som har fina, tvärtom kan det många ggr se lite halvskabbigt ut men hon får ett stort + 
Hittade den här bilden på Gemma Ward ifrån Vouge Uk 2007 i (nästan) dreads ;) 
Foto: Patrick Demarchelier

Love the make-up!!!

Natalie Portman snyggare än någonsin i den här rockabilly inspirerade looken! Sminket & håret är verkligen klockrent! Me like!!! Inspiration för kvällen kanske?..

Still got it!

Snacka om Super nature!
Eva Herzigova, Helena Christensen & Claudia Schiffer på omslaget av senaste numret av i-D. Minst lika vackra som för 10-20år sedan! WOW is all I can say!!! 

Vem är jag..

Jag skulle inte kalla mig själv för fashionguru men ganska bra koll har jag. Så länge jag kan minnas har jag älskat "allt" som är vackert...Skor, kläder, människor tja allt fint ;) Jag jobbar som freelance make-up artist vilket innebär att jag får se mycket och träffa många intressanta personer i modebranschen.

Jag kommer att skriva om mode, skönhet, make-up, shopping, utifrån mitt perspektiv. Samt vad jag gillar, gör, inspireras av osv :) Därav fick bloggen heta Look by Thi.


Let´s try this..

Har fått höra såå många ggr från alla håll och kanter att jag borde starta en blogg. Så jag tänkte why not.. det låter som en kul grej!! 

And here it is :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0