Megan & ronaldo "eye candy"!!

Jag kommer nog inte ha möjlighet att blogga nu ett par dagar framöver så lämnar er med lite ögongodis så länge ;)

Cristiano Ronaldo och Megan Fox tar över efter Victoria och David Beckham och gör Armani´s kampanj.. hot hot hot!!!

mera versace..

Så här tycker Donatella Versace att vi ska se ut till våren. Hon sägs enligt style.com ha hämtat inspiration till kollektionen från Tim Burton's Alice in Wonderland (som kommer ut i Mars).  Kollektionen känns väldigt Versace tycker jag! Snyggt lite barbie-like och sexigt men elegant ;) Härliga färger och mönster och mycket kort korta kjolar/klänningar..
 
 
 
Bilder: style.com

miss jagger + Versace

Georgia May Jagger.. 2010´s "it" tjej? Vi ser henne "överallt" och nu senast för Versaces spring summer 2010 kampanj! Rockdottern är minst sagt väl eftertraktad i modevärlden och något säger mig att vi kommer se mycket mer av henne i år..
Foto: Mario Testino
 
Kolla in lite senare idag för mer Versace..

Tattoos & gnuggisar

Måste erkänna att jag har en svaghet för tatueringar..tycker det kan vara såå jäkla hett! Kanske tar och gör en tattoo en vacker dag.. Men en genomtänkt sådan! Om jag åker till Miami igen eller kanske rättare sagt när jag åker så lär jag med all säkerhet besöka Miami ink and get inked ;)
Bild: Vogue Russia januari issue Foto: Alasdair Mc Lellan

Något som är mindre bestående är gnuggisar..
Chanel lanserar transfer tatoos (gnuggis-tatueringar). Dessa ska enligt brittiska Elle börja säljas f.o.m 1 mars och kostar ca £49 för 55st. 
Här kommer ett litet preview..
Bilder: Style.com

dagens spegelbild var inte den roligaste..


Idag ser jag ut som jag festat som en galning och inte sovit på en hel vecka! Tråkigt nog är inte det fallet utan påsarna och ringarna under ögonen har bestämt sig för att finnas där iaf. Okey det blev lite fest igår men tycker inte jag gjort mig förtjänt av pandalooken!
Nu ska jag försöka göra något åt saken för så här kan jag inte se ut!
 
Mitt tips mot puffy eyes och mörka ringar..
Det finns 1000-tals s.k mirakelkrämer mot detta, men mitt tips är att lägga något kallt på ögonen.. Den klassiska är tunna gurkskivor och ja om dom är kylda är det faktiskt riktigt bra. I stort sätt kan man väl egentligen ta vad som, så länge det är kallt funkar det för att få påsarna att försvinna, om inte helt så minskar dom iaf.. Sen på med consealer, en räddare i nöden! Man ska inte underskatta sminkets otroliga förmåga ;)
  
 
I morgon blir det b.la tattoo´s i modevärlden.. missa inte det!

numéro



Abbey Lee för Numéro December/Januari issue.. fabulous!!

Little lady

Dakota Fanning på det 2:a omslaget som läckt ut från V magazine´s size issue. Snyggt! Gillar looken!

Curves ahead.. Big is beautiful!

Är 2010 pluszisemodellernas år?
 
  
Ja det sägs det.. Det är en massa snack om "the real woman". Tycker det är sjukt bra att pluzsizemodellen är på tapeten igen och förhoppningsvis är här för att stanna! Det ska finnas plats för alla storlekar i modevärlden.. För det är så kvinnor ser ut, vissa smala andra tjocka och vissa mittemellan. Dock har jag lite svårt för uttrycket "the real women" i den benämningen.. vi kvinnor/ tjejer är väl real oavsett vilken storlek vi har!? Tycker 2010 ska vara ett år där acceptens för kvinnans kropp är i fokus no matter what size! 
  
  
Bilder från V-magazine "curves ahead" size issue. Foto: Sølve Sundsbø
  
“I loved the opportunity to show that you can be beautiful and sexy outside the narrow interpretations 
that normally define us.” –Sølve Sundsbø 
(från V-magazines hemsida)
  
Covern har läckt ut och detta har uppmärksammats av ett flertag bloggare där ibland av mig ;) Det är skådespelerskan Gabourey Sidibe som pryder det. 


Lite senare idag blir det bl.a ännu ett "utläckt" omslag.. så kolla in då..

2010 It´s all aboute the jeans!

  
   


Jeans, jeans, jeans!!!
Det har varit extra mycket jeans på s/s visningarna 2010. Jeans från topp till tå, matcha jeans med jeans. Det har varit kvinnligt & sexigt. Unisex & casual. Streetstyle, Klassiskt, Rock, Glamour m.m.. 
 
Här kommer ett litet urval jag gjort från s/s-visningarna..
 
 
 
 
Bilder: Style.com + Cheap monday
Kolla in lite senare idag för då blir det "heta kurvor".. ;)

It works!!

Nu funkar det :)
Så här kommer trenden och favoritplagget som vi kommer se extra mycket av i vår..
Enjoy!!

funkar inte!!!

Nu är det 2:a gången idag som det inte går att lägga upp mitt inlägg.. Sidan stängs ner var varannan minut! Sååå frustrerande.. Aja förhoppningsvis funkar det bättre i morgon så kolla in då :)

The garden collection

H&M släpper en kollektion av helt ekologiska eller återanvända material!! Materialen ska vara ekologiskt linne eller bomull. Tencel som tillverkas med minimal miljöpåverkan eller polyester gjort på återanvända petflaskor.. Otroligt bra tycker jag! Hoppas detta kan leda till att fler stora som små kedjor tar efter eko-trenden

Här kommer ett litet smakprov..
Den lilla röda klänningen är en av mina klara favoriter! 
 
Den här otroligt färgglada & sommriga kollektionen kommer ut i butik den 25 mars. Något att hålla utkik efter tycker jag :)
 
Jag var inne på H&M idag och kan tipsa om att där fanns en skitsnygg ekologisk stickad tröja.. puderrosa med en v-formad öppning i ryggen. Tyvärr fanns den inte i min storlek.. 
 
I morgon kommer jag bl.a publicera en trend som vi kommer se mycket av nu i vår.. Ett favoritplagg för oss flesta.. Så kolla in då ;)

Jag & Gisele + victorias secret

 

Victorias sercet visningen tog mig tillbaks i tiden.

För ca 2 år sen var jag i NYC och jobbade som assistent åt en av världens mest framgångsrika make-up artister, Brigitte Reiss-Andersen. Första jobbet vi gjorde ihop var just en plåtning för Victotias secret! Så att se visningen på tv häromdagen väckte en massa minnen. Faaan vad jag saknar NY! I år är det bara ett måste för mig att åka tillbaks till NY och hälsa på ett tag.. ev jobba lite.. Vi får se, men NY-abstinensen blir bara större och större så snart behöver jag få åtminstone en liten dos av den fantastiska staden ;)

 

Bild: privat 
(Jag och Gisele "backstage" för en annan plåtning)

 

Visningen var lika amazing som alltid.

En "ängel" som saknades på catwalken var Gisele Bündchen. Träffade henne ett flertal ggr under min tid i NY, både på jobb och fester och måste tillägga att hon är väldigt trevlig och precis lika snygg i verkligheten.

 

Här kommer lite bilder från VS showen..

Bilder: Style.com


Nyårsafton i mjukisbyxor

Det blev inget festande på nyårsafton för min del utan jag fick spendera nyår hemma i soffan med världens huvudvärk :S Sjukt tråkigt att jag skulle bli dålig just då! Men aja det är ju nyår varje år.. Jag fick dock en massa kärlek från mina nära och kära :) Min underbara familj stannade hemma med mig och maten från festen kom till oss i stället. Vid 23 tiden knackade det på dörren och där stod finaste Dajana med champagne, marängsviss och en massa annat gott :) Vi skålade in det nya året (jag iklädd mjukis och halvt däckad) och trots att jag mådde pyton blev det en nyår värd att minnas. Fick en massa fina sms och samtal från mina vänner. Är så tacksam och glad över att ha er alla i mitt liv. LOVE you all soo much!!

✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫


✫ PEACE LOVE AND HAPPINESS✫

RSS 2.0