Eniko Mihalik by Miguel Reveriego for Numéro #115

Detta är modebilderna jag fastnade för idag.. fantastiska färger, snygg make-up och riktigt fin ljussättning!

Stort burrigt hår och smink i jordiga toner.. Detta blir helgens make-up inspiration..
Den här make-upen skulle väl kanske klassas som höstig med dess mörka och jordiga färger.. men faktum är att den är riktigt snygg på lite solbrun hy så låt er inspireras redan nu!
Ögonskuggor från Nars

Läppstift från YSL ( dutta på läppstiftet tills du tycker att det är lagom mörkt, låt det gärna vara lite transparent)

Vi har ett riktigt jäkla höstväder nere i Malmö idag så kanske lika bra att låta håret se vilt och galet ut med flit för fukten och blåsten lär ju agera hårstylist oavsett!! Och det passar ju utmärkt med stort hår till denna looken ;)

Ha en supertrevlig helg!!!
Thi

En dag i Dk med Andy Warhole, Munch & Mamma..

En liten roadtrip till Luisiana länsgt strandvägen i Dk med mamma och två trevliga amerikanare som var på besök..


Statyn vi sitter på får man inte sitta på! (Såg vi efter fotot) Hahah
"Warhole after Munch" på Luisiana..
Trots att utställningen var förvånadsvärt liten så är den helt klart värt ett besök! Förutom denna utställningen finns där en massa annat att se.. Trädgården är helt underbar, skulle lätt kunna spendera en hel dag där!
Sedan jag skrev inlägget om "Make-up & Boys" så tycker jag det dyker upp sminkade killar överallt! Här har ni Mr Warhole i full make-up ;)
På utställningen visades ett flertal bilder på Andy Warhole som transa..
Ha en bra dag! Heta modebilder kommer inom kort ;)
Thi

Freja Beha Erichsen in Modern love by Craig Mc Dean







Vad tycks?
Jag fastnade direkt för dessa rockiga bilderna för Interview magazine.
Det är en stark känsla i bilderna och att fotona ser gamla och rispade ut förstärker bara känslan ännu mer.. Plus sminket och håret som också passar perfekt in! Snyggt!


snabbis med BLEND Magazine


Och så har man bläddrat igenom Blend magazine "soft sell hard sell" issue 2 ;)
Låång dag, sjukt trött! Uppdaterar bättre imorn ;)
God natt!!
Thi

Magdalena Frackowiak: Dark And Enchanting

Fantastisk och något annorlunda make-up med lite gothic inslag.. Snyggt eller vad tycker ni? Låt er inspireras..om ni vågar ;)

Numero #115 Augusti 2010

En helg med sminkade män & Möllevångsfestival..

Hej alla!
Jag avslutade ju förra veckans bloggande med ett inlägg om män och make-up, vilket verkar vara ett lite känsligt ämne.. Jag har fått ett flertal kommentarer angående detta. Åsikterna har varit varierande! Och det uppskattas, det är alltid kul och intressant att höra vad ni tycker!! :)
Bild från Blend magazine "Soft Sell Hard Sell" Foto: Duy Quoc Vo

I helgen var det Möllevångsfestival här i Malmö.. en härlig flummig sådan med konst, hantverk, mat/dryck, dans, musik m.m. Lovely!! Men tråkigt nog läste jag att det var den sista som arrangerades! Men men, jag och ett par vänner var och kollade på karnevalståget och där fanns det hur många sminkade män som hellst.. kanske i ett lite annat syfte men sminkade var dom!
När det är karneval så "hör det ju till" och därmed får det en helt annan acceptans, folk som annars fryner på näsan och tycker det är konstigt och omanligt kan helt plötsligt spöka ut sig till 1000 med smink både här och där och verkligen både uppskatta och glädjas av det.. intressant att se.. Manligt eller omanligt, vem sätter reglerna för när det är ok och inte?!?
Och nu med Pirde-festivalen växer nog acceptansen för detta något, kanske enbart under eventet men kanske växer det även utanför dess gränser..  Jag säger inte att män bör börja sminka sig men jag tycker helt klart att det ska vara upp till var och en att välja.. Inget som dom killar som väljer att sminka sig ska bli dömda eller orespekterade för! Ok känns som jag bara flummar en massa just nu..haha
Hoppas ni haft en härlig helg!!
Thi

Numero Homme #19 by Karl Lagerfeld + Make-up & Boys?..

I Numéro Homme #19 Spring/Summer 2010 ser vi fyra väldigt snyggt sminkade ansikten: Abbey, Baptiste, Freja, Heidi av Karl Lagerfeld.
Detta fick mig att tänka på killar och smink.. Hur ser vi egentligen på det?
Vi ser fler och fler väl sminkade killar både här och där och inte minst i mode och musikvärlden.. Den ena kampanjen och editorialn efter den andra dyker upp med killar minst lika sminkade och friserade som tjejer.. men vad tycker folk egentligen om detta??
Smink och killar har länge varit ett känsligt ämne och lite tabu och det är väl fortfarande inte helt accepterat, men fler och fler killar tar sig mod och väljer att sminka sig och då syftar jag inte på transor!

Men vad tycker ni? Är det okey att killar sminkar sig? Hur känner ni för att ha tex en pojkvän, pappa eller bror som sminkar sig? Finns det någon gräns för var, hur och när det är okey?
Själv tycker jag att det borde vara minst lika accepterat för killar att sminka sig som för tjejer.. vill man använda smink så varför inte?!
Jag har ett par killkompisar som sminkar sig (både straight och gay) men jag har iof aldrig haft en pojkvän som gör det.. hmm..
Nej jag tycker inte det ska bero på om man är man eller kvinna eller ens sexualitet men jag är jättenyfiken på att höra vad ni tycker..
Här är ett par kända snubbar som inte drar/drog sig för att plocka fram sminkväskan ;)

Michael Jackson, KISS, Boy George, Dennis Rodman, Bill Kaulitz & Prince!
TREVLIG HELG alla sminkade och osminkade tjejer och killar!
Love
Thi

The behind the scenes video VERSACE fall/winter 2010


Medverkande i filmen är fotografen Mario Testino och designern Donatella Versace tillsammans med modellerna Anna SeleznevaValerija Kelava och Iselin Steiro.
Kolla in lite senare för "Make-up and boys?.." ;)

"Låt mig va" - Dajana Lööf

Fantastisk låt!! Just loove it!! Dajanas "macbook-project".. För någon dag sedan tog hon laptopen och gitarren under armen och begav sig ut till en härlig gräsplan och flummade.. detta blev resultatet.. Sjukt bra!!
Kolla in den lilla videon här och hennes nya hemsida/blogg får ni bara inte missa!! Dajana.se

Nivea + Chantal Thomass

Till bröllopet upptäckte jag till min fasa att jag inte fått med mig mitt klarröda läppstift..
Då jag hade fullt upp med att fixa Mariannes hår och smink hade jag ingen chans att själv bege mig ut och köpa ett nytt så min fina mamma tog på sig uppdraget.. Hon köpte det orangeröda läppstiftet från Nivea & Chantal Thomass kollektionen och shit vad bra det är!
Läppstiftet är lagom krämigt och sitter superbra! Detta kan jag varmt rekomendera er läsare!
Chantal Thomass den franska lingeriedrottningen har tillsammans med Nivea för ett tag sen skapat denna färgsprakande och sexiga make-upkollektionen bestående av 6 ögonskuggor, 2 rouge och 8 läppstift .. helt klart värt att spana in om ni inte redan gjort det tycker jag..
”Makeup ska vara åtråvärd. Jag har skapat den här kollektionen för NIVEA som en sensuell njutning för alla kvinnor” -Chantal Thomass  (Nivea.se)

Göteborg t/r + bröllop!!

Här kommer "helgens uppdatering" en fantastisk helg!! Min älskade vän Marianne har gift sig med sin älskade prins Miguel!! Dom är så otroligt fina ihop och det bara strålar kärlek om dom.. Och vilket bröllop, sagolikt vackert och inte minst roligt!! Det var fest och dans långt in på småtimmarna och det fanns inte en enda uttråkad min i sikte..ett minst sagt lyckat bröllop!

Jag önskar er mina fina vänner all lycka och tack för en fantastisk bröllopsfest ♥

Så här såg jag ut dagen till ära..
Klänning från H&M, skor från Dubai och rött läppstift ;)
Tyvärr kan jag inte visa några bilder från bröllopet då brudparet önskar att bilderna inte ska läggas ut på nätet men jag kan tillägga att dom båda var fantastiskt vackra!
Och Göteborg verkar ju vara en riktigt trevlig stad som jag besökt allt för sällan.. får ta och lära känna staden lite bättre snart :)
Jag hoppas att ni läsare också haft en underbar helg!
Kolla in om en liten stund för lite beauty news/tips..

Erin Wasson for RVCA x Erin Wasson - lookbook fall 2010

Erin Wasson som både designer och modell för RVCA´s lookbook för hösten 2010! Så enkelt, laid-back, flummigt och snyggt! Känns såå jag! Dom färgglada illustrationerna får ett extra plus, dom ger en spännande kontrast till de svart-vita bilderna! Hot!!

Foto: David Mushegain Illustrationer: Alia Tenner

Vimsig är jag men jag har faktiskt inte glömt helgens uppdatering.. den kommer ;)
Nu ska jag strax bege mig till stranden är det tänkt..
Ha en bra dag!!
Thi

Lindsey Lohan for GQ

Härliga sommarbilder från Tyska GQ, nästa månad!
Idag blir det aningen omvänt.. kolla in senare för en liten helg-uppdatering ;)

Alek Wek, Tasha Tilber, Karolina Kurkova for Dazed & Confused

Helt fantastiska beauty-bilder från Dazed & Confused´s augusti 2010 utgåva. Sminket och stylingen är verkligen supersnygg och alla bilder och looks är helt unika på sitt eget lilla vis.. Tycker att piercingarna och tatueringarna gör en fin kontrast här eller vad säger ni??

Hoppas bara att det inte är riktiga fjärilsvingar på Karolina Kurkova men snyggt är det..
Måste bara säga taaack alla ni som läser min blogg och taaaack för alla kommentarer och feedback!! Uppskattar det jättemycket!! Är såå kul att höra vad ni tycker :)
LOVE
Thi

YSL- Den lilla svarta..

Daria Werbowy för YSL
Bilden, håret, sminket, stylingen..wow!! Snyggt!!!

MAC & Disney "Venomous Villains"

MAC cosmetics i samarbete med Disney har gjort en limited edition color collection "Venomous Villains" med bovarna The Evil Queen från snövit, Cruella De Vil från de 101 dalmatinerna, Maleficient från Sleeping Beauty och Dr. Facilier från Prinsessan och grodan som "ansikten" för produkterna..hur gulligt är inte detta!?!!

Kollektionen kommer att bestå av allt från läppstift, puder, ögonskuggor, lip gloss och rouge! Kommer att finnas i butik 30:e september enligt MAC :)

Kanye West & Amber Rose by Terry Richardson


Det är inte alla som bär upp en rakad & blonderad skalle lika bra som denna tjejen! Kanye verkar minst sagt gilla det ;)
Fotografen Terry Richardson & Kanye
Terry är fotografen som välkänt gärna tar provocerande och utmärkande bilder.. kolla in hans blogg och bilder här!

Hej alla!


Hoppas ni haft en trevlig helg och att ni haft möjlighet att njuta av värmen!

Jag kom hem ganska sent igår.. har varit på landet i Blekinge några dagar och bara tagit det lugnt.. härligt! Kände att jag behövde en paus och ett miljöombyte så familjens hus på landet blev det perfekta alternativet..
Visst en strand med turkost vatten, vit sand och palmer hade inte heller varit så tokigt ;) Men shit vad mysig svensk sommar kan vara! Vet att jag inte ser så livad ut på bilden men den är totalt missvisande!
Kolla in om en stund igen för bilder på en viss hip hop-artist med tjej, tagna av Terry Richardson!

Make-up inspiration inför helgen!



Mitt tips för helgen är att våga färg!! Och detta gäller både mörka som ljusa (även bleka) tjejer och killar.. Du behöver ju inte göra fullt så "crazy" make-up som Alek Wek har på dessa bilderna för Dutch Glamour.. men på med lite färgglad ögonskugga på en väldigt naturlig bas och ev lite gloss på läpparna eller bara läppsyl! Jäkligt snyggt!! ;)

Trevlig helg!!!


V magazine # 66 "Spanish bombshells"- Too sexy?


Var går gränsen mellan sexigt och porrigt? Är det vilket magasin som publicerar bilderna eller var dom publiceras? Eller beror det på modellen? När är det utvik och när är det mode/konst?
Åsikterna är många och olika kring detta. Själv tycker jag det är stor skillnad på naket och naket! Sexigt med klass och sexigt/porrigt.

När jag ser en bild vet jag direkt vilket av dessa fack jag skulle placera den i men faaan det är svårt att sätta det i ord! Tycker en masssa faktorer spelar in så som vad bilderna är till för, vilken tidning, modellen och sen är det också det konstnärliga som spelar in.. Som sagt svårt att säga exakt vad det är som avgör men för att sammanfatta det hela så är det känslan som bilden förmedlar som avgör för min del.






Om de två sista bilderna på sidan från V magazine hade publicerats i låt säga FHM så hade dom ju med all säkerhet klassats som utvik..
Bilderna väckte en massa frågor hos mig och många gånger har ni läsare uttryckt att bilderna är för sexiga men vad är det egentligen som avgör? Är nyfiken på att höra vad ni tycker?


Kolla in lite senare idag för lite make-up inspiration inför helgen!

V magazine- The sexy body issue by Mario Sorrenti

För lite sedan skrev jag om V-magazines senaste covers och ni fick då se Adriana Limas omslag.. Som sagt skulle hon inte vara ensam om att pryda omslaget på " The Sexy body issue" utan dela äran med modellerna Natasha Poly, Eniko Mihalik, Lily Donaldson och Isabelli Fontana!
Här kommer de resterande och väldigt heta omslagen.. Alla covers, förutom Adriana’s, finns i limited edition med scratch-off pages som visar en ännu mer erotisk bild på modellerna!
Måste säga att jag verkligen älskar make-upen på alla omslagen.. såå jäkla snyggt!!


För er som missade Adriana Limas omslag ;)

Vilket omslag gillar ni bäst??

“Soliloquy 88″ by Jason Last -Rodarte spring 2010

SOLILOQUY 88 from JASON LAST on Vimeo.

Ett annorlunda och intressant litet videoklipp.. Rodarte rocks ;) Eller vad tycker ni?

 

Nu ska jag passa på att ta mig ut i solen en stund!

Ha en bra dag!!

Thi


Chanel Iman: The block summer 2010




Chanel Iman i Sophia Loren-look! Väldigt fina bilder! Och spana in sminket visst påminner det lite om "helgens make-up inspiration" med Gisele (fredagens inlägg)..
Snyggt med dom starkt markerad ögonen till de persikofärgade läpparna eller vad tycker ni? Är detta en make-up ni hade vågat er på?


        
      
Foto: Doug English för The Block 2010 summer issue


Måndag!


Hej hej!
Det blev ett lite sent inlägg idag..men men så blir det ibland..
Hoppas ni alla haft en härlig helg! Min helg har varit bra! Det blev lite fotbolls VM och fest.. Fina Marwa hade examens/"avskedsfest"! Det var en riktigt lyckad kväll med väldigt trevliga människor, god mat och booty shakin´.. Så tack Marwa och grattis till examen ännu en gång!
Glömde dock kameran hemma men ska se om jag inte kan tigga till mig lite bilder av någon mindre glömsk ;)

              

Imorrn blir det heta mode och skönhets news som vanligt! Så titta in då igen..
Och just det klicka på OM (bilden på mig i blå klänning) ;)

Trevlig kväll!
 
Thi

Helgens make-up inspiration! Gisele Bundchen för Muse Magazine

Denna fantastiska Brigitte Bardot inspirerade make-upen/looken blir Helgens make-up tips! Looove it!!
Börja med att göra ett snyggt underlag. Foundation, applicera gärna med fuktad svamp. Lite täckstift under ögonen och där det behövs.. Avsluta med lite löspuder!
1) Forma brynen: Kamma och forma med genomskinlig mascara (funkar med hårspray om ni inte har det) och fyll ev i dem lite med penna. Men se till att ögonbrynen inte blir allt för markerade då det är ögonen som ska vara i fokus!
2) Ögonskugga: Lägg en ljusare, näst intill hudfärgad och matt skugga över hela ögonlocket.. Välj sedan en mörkare (gråbrun/brunsvart) skugga och applicera den som ett tjockt streck vid globlinjen..
3) Lägg eyelinern: använd en svart flytande eyeliner eller använd en svart kajalpenna. Om du väljer kajalpenna så se till att det är en torrare penna så det inte kladdar eller lägg ett tunt lager puder ovan på linern.. och glöm inte kråksparken!
4) Svart kajalpenna under ögat samt innanför vid ögat. (Se bilden nedan) Och på med rikligt med svart mascara på både över och underfransarna
5) Markera kindbenen med lite matt solpuder
6) På med ett beige naturfärgat läppstift! (Se bilden nedan)
Och så var det klart ;)
Håret är klockrent till denna make-upen! Tuppera lite mitt uppe på hjässan och spraya eller dust it ;) Ha håret antingen utsläppt eller gör en svinrygg.. vilket som är skitsnyggt!
TIPS:
Dust it från Schwartzkopf är superbra för att få upp volymen rejält! Jag kan varmt rekommendera den då jag använder den både till jobb och privat ;)
Brigitte Bardot
Trenden är tillbaks! Ser ni likheten?!


Ha en superbra helg!!


Budget lack ;)

En av mina läsare efterfrågade något billigt och bra nagellack i färgglada färger.. Jag skulle rekommendera Depend´s mini lack som kostar ca 25kr! Nagellacket finns i ca 60 olika nyanser..allt från naturvit till neonfärger så det finns säkert något för alla ;)
För mer info kolla in  Depend.se

Lilly Donaldson-Numéo


En vän skickade dessa fina make-up bilderna från Numéo 2004 till mig och undrade om det ev kunde vara något för min blogg? Självklart var dom det!! Taaack :) Silver, lila och blått smink.. ja varför inte?!! För lite sedan skrev jag ett inlägg om lila läppstift.. trenden är tillbaks!




 
Nu ska jag passa på att gå ut och njuta lite av solen.. och kanske få lite välbehövd färg  ;)

Ha en bra dag!

RSS 2.0