I ♥ HELMUT NEWTON


Det finns ingen som mr Helmut Newton!
VILL HA!!!
Denna boken står högt upp på min önskelista ;) Kan varmt rekommendera den till alla er andra Helmut Newton-fans!

Hej!


Hoppas att ni haft en supermysig midsommarhelg!! Själv har jag njutit av fint väder, trevligt sällskap och en masssa god mat! Precis som det ska vara på midsommar ;) Den efterlängtade sommaren är äntligen här!

Solen skiner, fåglarna kvittrar och folk strålar i Malmö idag!! Underbart!!! Strax bär det av till bröllopsbutiken med min vän Marianne för en sista touch på hennes klänning sen blir det grillning.. Härligt!
Ha en bra dag och titta in om en liten stund igen..

GLAD MIDSOMMAR!!!

Bild på mig fotograferad av Sara Svenningrud

V magazine-Scratch but not sniff (video!)

Fortsättning på V MAGAZINE- SEXY BODY ISSUE..
Videoklippet är ett litet smakprov på vad vi kommer att få se i magasinet..

V MAGAZINE The Sexy Body Issue from Smile Blog on ="http://vimeo.com">Vimeo.

Och Natasha Poly i en riktigt snygg make-up! Låt er inspireras ;)


V Magazine- Sexy Body issue

Fotografen Mario Sorrenti har tagit denna bilden på Victoria's Secret Angeln Adriana Lima för Spanska V magazine. Deras covers brukar sticka ut ur mängden och det kan vi väl hålla med om att även detta gör..
Adriana kommer dock inte vara ensam om att pryda omslaget för deras Sexy Body issue utan kommer få dela äran med modellerna Natasha Poly, Eniko Mihalik, Lily Donaldson och Isabelli Fontana! Så som vanligt släpper V magzine flera omslag samtidigt, blir bara att välja och vraka!
Ljusblå ögonskugga och ljusblå naglar! Kanske inte helt tippat men det var faktiskt rätt snyggt!
Turkosa naglar har ju varit väldigt trendigt nu ett tag men det är kanske dags att uppdatera lite och välja ljusblått i stället ;)
Tips: O.P.I har ett snyggt ljusblått nagellack..
Kolla in lite senare idag för en fortsättning av dagens inslag..

Rihanna- Te amo


 
Rihanna och modellen Laetitia Casta i denna minst sagt sexiga videon.. Intimt värre säger jag bara ;)
Se den och berätta gärna vad ni tycker? Och spana in alla olika läppstifs färger.. snyggt!

Sedene, Jeneil, Shena, Reina & Aminata for Vouge Russia

Modellerna Reina Montero, Jeneil Williams, Sedene Blake, Shena Moulton och Aminata Niaria i Ryska Vouge nästa månad (Juli). Livliga och glada bilder av fotografen Terry Tsiolis.. Snyggt! Och vilka fiiina klänningar!! Dom hade passat bra hemma i min garderob ;)

Footballers wives for V issue #66

Alessandra Ambrosio, Dree Hemingway, Jaques Naude, Maryna Linchuck & Constance Jablonski m.flFootballers’ Wives för V #66.. Så jäkla rätt nu med VM och allt! Och visst är bilderna komiska..kunde inte hålla mig för skratt när jag såg dom.. klockrent!!

Foto: Sebastian Faena & styling: Carlyne Cerf de Dudzeele

Juni 21, 2010

Hej hej!
Hoppas ni alla haft en trevlig helg!
Var det många av er som kollade på bröllopet?? Jag måste erkänna att jag innan bröllopet hade hunnit bli ganska trött på all hysteri kring det hela.. men självklart var jag nyfiken och ville se det iaf.. Jag och min vän Elsa satte oss i Folkets park här i Malmö och kollade på vigseln och när gästerna tågade in i kyrkan..
Kul att se alla vackra smycken och klänningar och alla mindre fina ;)
Jag tyckte verkligen Victoria strålade denna dag och hur vacker var hon inte??!! Hon var helt klart till sin absoluta fördel! Och det är väl detta alla brudar eftersträvar.. att vara sitt vackraste jag någonsin på sin bröllopsdag! Detta lyckades Victoria med och det var ett superfint bröllop! Victorias klänning lär med all säkerhet skapa en stor trend i både Sverige och övriga världen!


Kolla in om en stund igen för Footballers’ Wives.. detta vill ni inte missa!!

Helgens MAKE-UP INSPIRATION.. Eva Mendes

Foto: Mert & Marcus för W magazine juli 2010.

 

Gör en snygg och naturlig bas. Börja med ansiktskräm eller en primer. Sedan applicerar du foundation och därefter concealer för att trolla bort mörka ringar under ögonen eller andra ovälkommna skavanker ;) Använd gärna en fuktad svamp när du applicerar foundation för att lättare få ett jämt resultat.

1) Kamma och forma brynen. Fyll ev. i med penna om det behövs och fixera med genomskinlig mascara. Har du inte det så funkar hårspray också bra.
2) Lägg en ljus transparent ögonskugga över hela locket (naturvit eller ljusbeige) .
3) Måla en eyeliner med en svart flytande eller krämeyeliner. Avsluta eyelinern med en liten kråkspark!
4) Böj ögonfransarna och på med rikligt med svart mascara på övre fransraden.
5) Svart kajalpenna för att rama in ögat under till, lägg en tunn linje precis längst in vid fransroten och på med svart mascara på även undrerfransarna.
6) Markera kindbenen med ett rouge som går i aprikos.
7) På med ett ljust korall/beige färgat läppstift!
Avsluta med lite löspuder!

Produkt-tips:


Concealpennor från The Body shop.
Det var allt för denna veckan! Ha en fantastisk helg!!


Eva Mendes by Mert & Marcus for W magazine


Skådespelerskan Eva Mendes för W Magazine nästa månad.. Verkligen jättefina bilder på henne av Mert & Marcus..

Det blir inte alltid som man tänkt sig och ni fick ju inget läppstiftstips igår som lovat.. men jag ska kompensera detta med att tipsa om en hel make-up istället ;) Supersnygg och perfekt för helgens fester så kolla in lite senare igen..

Sophie Srej by Wendy Bevan- Sagolika bilder!

Dessa bilderna ifrån denna månadens Italienska Marie Claire överraskade verkligen positivt! Alltid kul med lite annorlunda bilder..
Sagolika bilder eller vad säger ni??
Jag vill även tipsa er om att min vän Javie startat en inredningsblogg som lär göra succé! Jag har ju nyligen flyttat och hon har hjälpt och hjälper mig komma på bra idéer och smarta lösningar till min lgh.. första inlägget är smickrande nog tillägnat mig :)  Kolla in House of Javi för riktigt heta inredningstips!!

Imorgon blir det bl.a ännu ett färgglatt läppstiftstips.. Missa inte det!!

CAMERON RUSSEL BY GREG KADEL

Vi fortsätter på gårdagens inägg med ett litet videoklipp med Cameron Russel av Greg Kadel för Vouge Germany Juli 2010..

German Vogue Cameron Russell from Greg Kadel Studios on Vimeo.

Vadåå sommarkänsla!! Härligt!!

 

Kolla in lite senare idag för sagolika bilder..


Vouge Germany- Cameron Russel by Greg Kadel

Snygg cover!! Vouge Germany Juli 2010.
Min vän Sonia efterfrågade lite fler läppstiftsfärger.. Jag är ju såld på rött i olika nyanser, men som sagt finns det många andra riktigt heta alternativ så varför inte våga variera färg?!
Förra veckan så tipsade jag om ceriserosa och idag tänkte jag tipsa er om lila! Kanske inte den självklaraste färgen för många men kolla in denna covern.. hur snyggt är det inte med lila läppar!?!! Riktigt läckert till sommarens solbränna (om man lyckats få en) men kan även passa bra till ljus och blek hy.
Det finns ju många olika nyanser så hitta den du gillar bäst.. Jag ska nog ge mig på någon liknande den på bilden ;)

The double life of Megan Fox..

Megan Fox i en "lesbisk relation" med en naken dubbelgångare av sig själv..
Intimt värre med skyltdockan ;)
Foto: Craig McDean för Interview magazine
Såå annorlunda Megan Fox ser ut på dessa bilderna!! Såg först inte alls att det var hon! Det är en helt annan look än vad man brukar se på henne, detta känns mer "high fashion" än sexig brunett med "Play boy lockar". Hur som helst tycker jag detta känns mer nytt och spännande även om det andra också klädde henne väldigt bra. Vet inte om Megan har gått all in för looken eller om det är just för bilderna bara.. det får tiden utvisa ;)

100614

Hej alla glada! (eller måndagssura ;))
Hoppas ni haft en härlig helg! Nu är det måndag igen! Shit vad tiden flyger iväg! Fotbolls VM är i full gång och trots att jag inte alls är någon fotbollsfantast kan jag tycka det är kul att kolla lite vid sådana tillfällen.. Här nere i Malmö visas matcherna bl.a på storbildsskärm i Folkets park vilket brukar vara supermysigt då stämningen i stort sätt alltid är på topp och alla sitter på filtar i gräset och kollar.. Härligt! Men i år har det inte blivit av än, tråkigt väder och annat som kommit före. Men vem vet, förhoppningsvis tittar solen snart fram och det blir lite varmare, då kommer jag med all säkerhet ta mig dit för en titt ;)


Tänkte börja veckans bloggande med dagens mode observation.."Megan Fox goes high fashion" Så kolla in om en stund igen för riktigt heta bilder..

Eyeline it Egyptian style.. Elle Brazil

Dessa bilderna är från senaste numret av Elle Brazil.. Gillar eyelinern starkt ;) Inspiration för kvällen kanske?..
Denna eyelinern från MAC är en favorit som jag verkligen kan rekommendera! Använder den mycket både privat och när jag jobbar..


Nu ska jag springa iväg på en studentfest!
Ha en superbra helg!!


Lara Stone for Calvin Klein

Lara Stone för Calvin Klein. Foto: Mert & Marcus
Stilen och känslan på dessa bilderna skiljer sig mycket från varandra men tycker alla är snygga på sitt sätt.. Svårt att välja favorit..
Vad tycker ni?

Lady Gaga -Alejandro

Män i högklackade skor, radband, kors och sex.. Lady Gaga har tonat ner sin look aningen i denna videon men fortsätter sin provocative image och gör en riktig Madonna.. ;) Åsikterna kring denna videon lär bli många!
Se den om ni inte redan gjort det och berätta gärna vad ni tycker.. Och spana in den snygga make-upen.. Röda läppar!!

Tycker alltid hon lyckas med coola videos!
Det va allt för idag :) God natt!

Hot pink!

Bild ifrån denna månadens Harper’s Bazaar Arabia..
.
.
.
Som säkert ingen av er undgått så har jag dille på rött läppstift.. Allt ifrån klarrött, orangerött till mörkt blodrött!
Enligt mitt tycke kan man i stort sätt förvandla vilken outfit som helst från vardag till fest med ett par röda läppar och ett par höga klackar ;)
Men ibland kan det ju vara kul att förnya sig lite så varför inte välja ett knalligt ceriserosa läppstift för omväxlings skull?!! Lite extra snyggt nu till sommaren ;)


Supermodels: El Pais Semanal Spain April 2010



Modeller: Gisele Bundchen, Linda Evangelista, Eva Herzigova, Natalia Vodianova, Daria Werbowy, Lara Stone, Claudia Schiffer, Naomi Campbell.

Måndag!

Kunde det vara en bittrare måndag!?!! Idag är en sådan dag då allt bara är fel.. Ni vet när den börjar fel redan så fort man stigit upp ur sängen och sen bara fortsätter det.. Och på allt är det ett jäkla skitväder! Usch!!!
Nää haha vilken "bitter bitch" jag är idag.. Låt oss skippa dagen och prata om helgen istället som har varit betydligt mycket bättre! I fredags var jag på födelsedagsmiddag hos min vän Emma vilket verkligen var supertrevligt! Och i lördags hade vi möhippa för min vän Marianne vilket också blev superlyckat och riktigt kul!! Vi spökade inte ut henne och tvingade henne sälja kyssar på stan utan vi hittade på en massa saker som vi vet att hon gillar.. Fast en liten tiara fick hon allt stå ut med ;)

Hoppas att ni haft en härlig helg och att solen skinit på er också!!

Vanessa Paradis by Cédric Buchet

Vanessa Paradis följer sommarens stora hårtrend.. rött!! Rött i alla dess olika nyanser känns super hett och trendigt just nu! Snyggt!
Jag däremot tänker inte haka på denna trenden.. har en gång i tonåren färgat håret rött (det blev tomatrött) och hur snyggt rött hår än kan vara så passar det INTE mig..heh
Men för er som klär i det..go for it ;)
.
.
.
Trevlig helg!!!

Sexiga nunnor i Numéo "la mauvaise education"

Numero #114 Miranda Kerr from Greg Kadel Studios on Vimeo.




Miranda Kerr by Greg Kadel "la mauvaise education" i Numéro #114 Juni/Juli.
Katolska nunnor och skolflickor, Greg Kadel tänjer på "gränserna" i denna sexiga och snygga bildserien..
Spana in Mirandas nya och väldigt trendiga hårfärg! Den "oskyldiga" make-upen i kombination med stylingen och den sexiga attityden gör att det blir lite "Lolitalook" över det hela.. naughty ;)
Jag gillar bilderna och tycker stylingen är riktigt snygg!!  Vad tycker ni?? Är detta att tänja på gränserna för mycket?

SATC 2


I lördags gick jag, Sonia och Javie på bio och såg Sex and the city 2. Salongen var proppfull med tjejer uppklädda till tänderna..allt från nyblivna tonåringar till äldre pensionärer. Några enstaka killar hade också hittat dit, men dom var knappast många, tror dom gick att räkna på ena handen :P
Det är både härligt och galet vilken hysteri filmen skapat! Och verkligen kul att den lockar en publik med så blandade åldrar!
Det första vi möttes av när vi klev in i biografen var ett gäng som delade ut nutrilett.. Bantningsdryck som dom så fint presenterade som måltidsersättning för oss tjejer som likt tjejerna i Sex and the city säkerligen hade för stressiga liv för att hinna med alla måltider.. Säkert ett bra ställe för dom att göra reklam på men budskapet det gav kändes helt fel!
Aja åter till filmen som var lika underhållande som förväntat med alla deras extravaganta outfits ;) Vill inte avslöja för mycket för er som inte hunnit se den än men bl.a åker tjejerna på en minst sagt livad resa till Abu Dhabi.. vilket med all säkerhet kommer bli en stor snackis på "gott och ont" framöver..
Hoppas ni alla haft en supertrevlig helg och för er som sett filmen berätta gärna vad ni tycker..

RSS 2.0