SATC 2


I lördags gick jag, Sonia och Javie på bio och såg Sex and the city 2. Salongen var proppfull med tjejer uppklädda till tänderna..allt från nyblivna tonåringar till äldre pensionärer. Några enstaka killar hade också hittat dit, men dom var knappast många, tror dom gick att räkna på ena handen :P
Det är både härligt och galet vilken hysteri filmen skapat! Och verkligen kul att den lockar en publik med så blandade åldrar!
Det första vi möttes av när vi klev in i biografen var ett gäng som delade ut nutrilett.. Bantningsdryck som dom så fint presenterade som måltidsersättning för oss tjejer som likt tjejerna i Sex and the city säkerligen hade för stressiga liv för att hinna med alla måltider.. Säkert ett bra ställe för dom att göra reklam på men budskapet det gav kändes helt fel!
Aja åter till filmen som var lika underhållande som förväntat med alla deras extravaganta outfits ;) Vill inte avslöja för mycket för er som inte hunnit se den än men bl.a åker tjejerna på en minst sagt livad resa till Abu Dhabi.. vilket med all säkerhet kommer bli en stor snackis på "gott och ont" framöver..
Hoppas ni alla haft en supertrevlig helg och för er som sett filmen berätta gärna vad ni tycker..

Kommentarer
Postat av: Maia Cruz

Ha ha ha har inte hunnit se den än ,, men imon sker det hoppas på de bästa ;0).

2010-06-03 @ 15:58:14
Postat av: Thi

Jaa vad kul! Hahha jo den är underhållande!! Tror säkert du kommer gilla den :P

2010-06-04 @ 12:33:43
URL: http://lookbythi.blogg.se/
Postat av: Jag

Fy jag tyckte att filmen var helt bedrövlig..

Postat av: Thi

Åsikterna kring filmen har minst sagt varit blandade.. många som tycker som du! Det var ju en helt annan sida av Sex and the city tjejerna man fick se och det är ju inte längre ett gäng singel tjejer.. Jag tycker nog filmen förtjänar både ris och ros ;) Men jag tyckte den var kul att se!

2010-06-21 @ 16:09:42
URL: http://lookbythi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0