Beauty by Tyen

Wow dom örhängena hade jag sååå velat ha ;) 
Iselin Steiro by Tyen för Vogue Paris Juni/Juli 2010

Love is in the hair

Det sägs att håret är halva utseendet och visst ligger det något i det! En dålig hårdag kan verkligen få mig att känna mig som the "ugly ducklin´" heh.. Och en bra hårdag kan ha helt motsatt effekt! 
 
Dessa bilderna på Sasha Pivovarova är ju bara såå snygga och håret och sminket likaså! Färgglatt till tusen! Ni hittar bilderna i denna månadens Italienska Vogue tagna av Emma Summerton..
  

Pastel it

 
 
Nya sommarfärger från Chanel.. ren lyx för naglarna!! Färgerna är ju såå vår/sommar 2010 ;)

Helena Christensen & Reebok

Oj.. detta inlägget skrev jag för över en vecka sen men då strulade bloggen så det blev aldrig publicerat.. Så här är det!!
 
 
 
 En väldigt naken skoreklam ;) Men snygg!
 
Helena Christensen jobbar även som fotograf och jag jobbade ihop med henne på en plåtning för Marie Claire när jag var i NY som assistent åt make-up artisten Brigitte Reiss-Andersen.. Som jag tidigare nämnt jobbar jag som make-up artist och började min karriär i NYC just som assistent åt Brigitte.  
 
Att modeller börjar arbeta som fotografer är inte alls ovanligt! Man lär sig ju så mycket med ljus osv även när man står framför kameran. 
Kan tillägga att Helena är trevlig och vacker även i verkligheten och att hon tar riktigt snygga bilder!
 
Vad tycker ni om denna reklambilden för Reebok?? Åsikterna om den är många.. Är den för naken?

Ciara & Vogue

I fredags blev det helt spontant en riktig tjejkväll.. Vi va ett gäng som hängde hemma hos mig.. drack rosévin och snackade en massssa till långt in på småtimmarna. Såå nice!! Det är ju oftast spontana kvällar som blir bäst! Anyway vi började kolla in olika youtubeklipp och halkade in på Ciara.. Vi enades om att hennes absoult bästa video är "like a boy".. Att den videon är till hennes fördel på alla plan.. utseendemässigt, videomässigt, dansmässigt osv..  
 
Känns som det varit ganska tyst om henne ett bra tag men nu är hon aktuell i franska VOUGE.. Check out the pictures!! Helt klart också till hennes fördel eller vad säger ni?.. 
 

Trevlig helg!!!

✫✫✫ ✫✫✫ ✫✫✫ ✫✫✫ ✫✫✫ ✫✫✫

Gisele, Jeniel and Miranda. OH. MY. GOSH!

i-D Magazine fortsätter trenden med att släppa flera omslag per nr och här kommer de tre nyaste i ledet..  Gisele, Jeniel och Miranda är modellerna som pryder the "summer for love" issue..  
 
Gisele Foto: Matt Jones
Jeneil Williams Foto: Daniel Jackson
Miranda Kerr Foto: Willy Vanderperre
 
 
Ibland dessa tre måste jag nog säga att jag gillar Giseles omslag bäst.. Vad tycket du??
 

Sex bomb

DAGENS FASHIONOBSERVATION: 

 
Adriana Lima by Vincent Peters 
  
"Más Sexy & Sex bomb" titlarna säger väl allt?!! Victorias secret modellen Adriana Lima i en snygg och sexig editorial för spanska Vogue (juni 2010). Make-upen är enkel och snygg! "Cat eyes"/Svart eyeliner och ljusa beigaprikosa läppar..sexy!! ;)
 

Ray Ban

Wohoo det är en solig dag i Malmö stad ;) Solig dag + solglasögon= ett måste ju! Mina absoluta favoritsolglasögon tappade jag i Sthlm för ett tag sen.. Det var ett par billiga pilotbågar köpta i New York på en marknad men jag har nog aldrig fått så många komplimanger för ett par solglasögon som för dom! Faaan vad dom är saknade! 
 
RayBan´s pilotglasögon är några av mina favoriter på marknaden och nu har dom lanserat deras mest populära bågar genom tiderna på nytt..
 
Ultra Gold
Classic Aviator
 
Metal Glide
Road Spirit
 
Tech
 
Det hade ju inte varit helt fel att ha ett par av varje precis..heh Men om jag skulle välja ett par så hade jag nog "tråkigt" nog valt dom klassiska (silverfärgagade), Classic aviator..
 
Vilka är din favorit av dessa?
 
 
 
Ha en mysig dag i solen!!

"Morning Beauty" Coco Rocha by Craig Mc Dean

Coco Rocha by Craig Mc Dean
 
Lekfulla och snygga bilder! Kul och annorlunda.. Kolla in sminket, håret och naglarna såå fint!!
Den översta bilden och sjöjungfrubilden är nog min favorit ibland dessa.. och håret är bara wow! Hollywood-lockarna är verkligen perfekta! Hot hot hot..
  

Måndag igen..

 

Då va det måndag igen! Faaan vad tiden springer iväg.. Hoppas ni alla haft en supertrevlig helg! Min helg har varit lugn och skön.. Har fixat med lägenheten osv.. Och va hemma hos min syster på middag sen fortsatte vi kvällen med att spela "Street-Uno" sjukt roligt spel.. Det har varit riktigt tråkigt väder i Malmö så det passade perfekt med en riktig myshelg ;)

soo hot!!

 
Daria Werbowy i Interview Maj 2010. Daria är verkligen på tapeten för tillfället och vi ser henne i den ena editorialn efter den andra.. Denna är verkligen wow!! Fantastiskt snyggt!! Skiljer sig ur mängden.. 
 

Lördag

Ooops tiden har sprungit iväg igen och jag har fortfarande inte blivit färdig att skaffa internet.. skandal I know!! Men nu är jag hemma hos syrran och passar på att låna hennes nät och göra en liten uppdatering ;) Ska strax lägga upp en grymt snygg editorial.. check it out!!
 
Hoppas ni har en supertrevlig helg!! 


REMEMBER NOW By Karl Lagerfeld

DAGENS FASHION OBSERVATION:
 
“Remember Now” en kortfilm av Karl Lagerfeld featuring Elisa Sednaoui & Pascal Greggory, Heidi Mount, Freja Beha Erichsen, Abbey Lee Kershaw, Karolina Kurkova, Baptiste Giabiconi & Leigh Lezark.. Självaste mr Lagerfeld medverkar också i filmen i en liten stund mot slutet..
Check it out!! 
 

 
 
Crazy party!! ;)
 
Ett kul sätt att presentera kläderna på tycker jag..
Vad tycker ni om filmen??


And again it´s the lips.. ;)

Givenchys omtalade kampanj..


Vi ser ännu en gång klarrött läppstift vilket får ett stort plus.. hett hett hett!!! 
Rött kombinerat med beige sägs bli en av höstens stora trender.. vi får väl se! Riktigt snyggt tycker jag! Och röda läppar kan väl aldrig bli fel ;) 
 

 
Denna kampanjen har blivit en riktig snackis inte minst eftersom en av modellerna Lea T är transexuell.. Skandal säger vissa why not?! säger jag och många andra! Givenchy´s Riccardo Tisci är känd för att "think outside the box".. Underbart!!  
 
De andra modellerna i kampanjen är Mariacarla Boscono, Joan Smalls, Ming Xi, Catherine McNeil, & Malgosia Bela.


 

The lady is a vamp


Fabulous cover!! Supervackra modellen/designern Erin Wasson pryder omslaget på i-D.. så enkelt och så snyggt! Sometimes less is really more ;)


10:e Maj

OMG vilken vecka!! 
Som ni ser har jag varit dålig på att uppdatera bloggen och flera av er har frågat var den har tagit vägen.. Men är glad att höra att bloggen har varit saknad!! Den har inte tagit vägen någonstans ;) Utan det har varit en galen vecka och på allt annat har jag flyttat också och inte skaffat internet än :S Men det är ett av mina absoluta måsten denna veckan..
Var runt på olika ställen och kollade vad för erbjudande osv som fanns och vilket som skulle vara mest fördelaktigt men jag blev bara mer förvirrad av alla försäljare som garanterade att deras internet var bäst och att alla andras "sög"  så jag gav upp och beslutade mig för att ta det en dag då jag inte var superstressad.. Usch ibland kan verkligen försäljare göra en mer förvirrad än något annat!
 
Är det någon som kan rekommendera ett bra mobilt internet så är det välkommet..
 

 

Och by the way VAR har våren tagit vägen??!! Dessa bilderna är tagna för ca 1 vecka sedan.. och ja då var det tillräckligt varmt att sitta i linne i solen (där det var lä) men iaf.. 

Ny vecka och nya tag.. Ska fixa internet och uppdatera bloggen mer! Och håller tummarna för en solig och härlig vecka.. Hoppas att ni läsare haft en härlig helg!!

God natt!

Imorgon blir det fashion och beauty updates..


MADONNA

Madonna pryder denna månadens omslag av Interview..Dessa fantastiska bilder är tagna av Mert Alas & Marcus Piggott
 
Madonna har varit en av mina stora favoriter under min uppväxt och jag vet inte hur många ggr jag sett hennes dokumentärfilm "in bed with Madonna" Har ni inte sett den så gör det!! Tycker dessa bilderna av henne nästan ser ut att vara från den tiden.. Gillar denna stylingen på henne! Hon har ju haft lite olika stilar under åren men detta är nog den jag gillar bäst.. är ju såå Madonna! She is back ;)
 
 

HELGENS SEXIGA ✫MAKE-UP INSPIRATION✫ ;)

Vi fortsätter med läppstift-temat med en make-up där läpparna är i fokus..
 
Christina Aguilera 
 

Börja som vanligt med att göra ett snyggt underlag. Foundation, applicera gärna med fuktad svamp. Lite täckstift under ögonen och där det behövs.. Avsluta med lite löspuder!
 Om du är lite vinterblek så utnyttja gärna det.. det är bara snyggt till detta sminket! Självklart ska du inte sminka dig blek som ett spöke utan så nära din egen hudton som möjligt..
 
1) Ögonskugga: Lägg en ljusare, näst intill hudfärgad och matt skugga över hela ögonlocket.. Välj en lite mörkare matt (beige/gråbrun) skugga på ögonlocket vid globlinjen.. 
 
2) Fransar: Använd gärna lösögonfransar för att få en lite mer dramatisk look.. Jag rekommenderar er att använda "tofsar" istället för hela ögonfransar..( se bilden nedan) Blir snyggast!
Lägg ev en supertunn eyeliner precis vid fransroten om du vill markera lite extra. På med macara efter du klistrat på lösfransarna! Detta får lösögonfransarna att smälta in mer med dina egna samt ger det en mer "äkta" look.
Om du inte har det hemma eller känner för att "go all the way" med lösfransar så går det bra med ett extra lager mascara istället! Skippa mascaran på underfransarna, gäller både med och utan lösfransar!
 
3) Vit kajalpenna under innanför vid ögat 
 
4) Markera kindbenen med ett rostfärgat matt rouge eller matt solpuder  
 
5) Klarrött läppstifft! Gärna ett glansigt!
 
 
*Med matt menar jag ej glittrigt eller skimmer.
 
 
Lösögonfransar: TOFSAR!
Ni hittar dom i de flesta sminkbutiker, Åhlens och Kicks brukar också sälja tofsar..

 
 
Good luck & ha en supertrevlig 1:a Maj-helg!!!
 

Dree Hemingway: Numero

Oh soo beautiful!
Dree Hemingway för Numero Maj 2010
 
WOW!! Låter bilderna tala för sig själv.. och kolla in sminket.. Sååå snyggt!!
 
Titta in igen om en liten stund för helgens make-upinspiration!! Blev tyvärr inte att jag la upp någon igår som jag brukar göra på fredagar eller i veckoslut.. Men snart ska ni få se och få tips till en riktigt sexig make-up ;) 

RSS 2.0