Grattis Vogue Brazil 35år!!

 
 35th anniversary cover!!  
Brazilian models by Gui Paganini
 
Caroline Ribeiro, Isabeli Fontana, Caroline Trentini, Gracie Carvalho, Fernanda Tavares, Aline Weber, Izabel Goulart, Ana Claudia Michels, Emanuela de Paula & Barbara Berger.. en massa Brasilianska skönheter på omslaget! Blev lite förvånad av att inte se Gisele Bündchen ibland dom..

more lips-news..

Nu när vi ändå är inne på detta ämnet så tänkte att det var lika bra att lägga upp lite fler "lip news"..
 
 
 
MAC Superglass Collection läppglanset kommer att finnas hos MAC i butik och online från 6:e Maj - Juli 2010. Har inte testat detta läppglanset än men deras produkter är alltid bra så vågar redan tipsa om det ;) 
Jag använder mycket av deras smink när jag jobbar och även privat.. and I like it!

Tom Ford lips..

Lipstick news!!
Tom Ford har lanserat "Private Blend Lip Color Collection" kollektionen släpptes denna månaden här i Europa och släpps i USA 1:a Juni.. Kollektionen består av 12 olika färger/nyanser.. läste jag på WWD.
 
 
There is “no more dramatic accessory than a perfect lip.” He said he believes a strong lip has the power to “define a woman’s whole look.” 
-Tom Ford
 
 
Kunde inte sagt det bättre själv ;)
 
  
   
 

Baglady

Sara Blomqvist by Richard Burbige för New York Times Style Magazine

Spana in naglarna.. turkos nagellack är väl lite vårens stora nagellacktrend. 
 
Get inspired.. 


Heidi by hedi

Inspireras..
Heidi Mounth by Hedi Silmane
 
Såå snyggt att lägga eylinern så här under ögat! Känns lite nytt! och mörkt nagellack.. behöver inte vara ett svart lack utan använd gärna ett mörkrött, mörkgrönt eller någon annan mörk och murrig färg.. Allt måste ju inte hela tiden vara superfärgglatt bara för att det är vår.. trots att det kan vara kul och snyggt det också!

Drama and ballet

Monday here we go, a new week!! Satte mig vid datorn och skulle blogga men kände att jag hade absolut ingen fantasi eller inspiration.. tills jag såg dessa fantasiska bilderna.. wow!
 
Vogue Russia..
 
Iris Strubegger & Heidi Mount Foto: Paolo Roversi
 
Amazing!! En lite "annorlunda" beauty serie i Ryska Vogue # maj.. Sminket är fantastiskt!!! Lekfullt, mäktigt med en härlig vintagekänsla.. Bilderna är som tagna från 20th centuries Ryska ballettscen! Låt er inspireras.. 

Helgens ✫Make-up inspiration✫


 
Denna make-upen jag tänker tipsa er om idag påminner lite om förra veckans.. Lite samma grund och känsla men ändå helt olika.. Fokus ligger på ögonbrynen istället för som förra veckan då det var eyelinern! 
 
 
 
Börja med att göra ett snyggt underlag. Foundation, applicera gärna med fuktad svamp. Lite täckstift under ögonen och där det behövs.. Avsluta med lite löspuder!
 
1) Ögonbrynen! Börja med att fylla i ögonbrynen med penna eller med ögonskugga och pensel. Tänk på att ögonbrynen ska vara markanta och jämna! Kamma och "forma" därefter med genomskinlig mascara (funkar med hårspray om ni inte har det) 
 
2) Lägg en matt och beige "hudfärgad" ögonskugga över ögonlocket. Använd ev ett lite mer täckande puder istället för skugga. Böj ögonfransarna och på med mascara på övre fransraden
 
3) Lägg en vit kajalpenna under ögat (innanför vid ögat) Och lite ljus och skimmrig ögonskugga precis vid inre ögonvrån.. Och på med lite mascara på undre ögonfransarna 
 
4) Markera kindbenen med ett matt solpuder
 
5) På med ett beigefärgat läppstift! Gärna ett lite mattare läppstift..
 
Rosie Huntington- Whiteley  för Thomas Wylde s/s 10 NSFW  Foto: Rankin
   
 
 
 
Produkttips! Chanels löspuder är superbra!
 

 
 
Hoppas ni gillar mitt sminktips!! Håret till är ju inte heller helt fel..
 
Lycka till! Det var allt för nu.. På med klackarna & ha en supertrevlig helg!!  ;)

Hippie fever!!!

Daisy Lowe..
 
Futureclaw magazine

 
 
Imorgon blir det som vanligt "helgens make-upinspiration" där jag steg för steg guidar er till sminklooken så missa inte det!! :)

21 april

Idag här det snöat i Malmö!! Vilket jäkla aprilskämt!! Kollade ut genom fönstret och trodde nästan jag såg i syne då det ringlade ner riktigt stora snöflingor från himlen! Aja, inte så mycket att göra åt det.. tänkte att det kan ju vara perfekt Ikea-väder om inget annat.. så ska nog strax bege mig dit och hoppas på att fynda lite bra saker till min nya lgh ;) Hmm.. kanske t.o.m ska passa på att åka ut till sopstationen när jag ändå är igång.. ibland hittar man riktigt fina seconhandmöbler där.. 
Wish me luck!!
 
 

Tyckte att dessa bilderna känns som idag ;)
 
Olsen tvillingarna..
Bild från deras bok influence. Gillar att dom inte ser så tillfixade och perfekta ut på bilderna utan det ser äkta och lite vardagligt ut! Och vi hoppas på att det är en fuskpäls!!

Anna Piaggi, ingen grå mus precis!

Vouge It April 2010 D.P By Anna Piaggi
 
Tycker att man kan förstå innehållet av videoklippet ganska bra trots att det är på Italienska.. och håller ni inte med om att Anna Piaggis stil är helt fantastisk på henne?? Hon är verkligen en riktig färgklick!!
Hon får de flesta av oss att se ut som gråa möss jämfört henne ;)

Meryl Streep, Julianne Moore, Kate Winslet, Naomi Watts..

Franska Vogue maj 2010
 
Ett lite annorlunda omslag än vad Franska Vouge brukar ha.. Kul!! 

BOYS this is for you..

Det är ju faktiskt flera killar som sagt att dom ibland läser bloggen vilket verkligen är superkul!! Och flera har efterfrågat lite stiltips osv.. så tänkte starta veckan med ett inlägg för er..
 
Evandro Soldati: Hercules #8

   
 
 
Foto: Giampaolo Sgura
 
 
 
Mina vänner Marianne och Miguel ska gifta sig i sommar :) Det ska bli såå kul!! Hela min familj ska upp till Göteborg och fira denna dag med dom. Lääängtar! Så i lördags var tanken att jag skulle hjälpa Miguel att hitta kostym.. Jag har kollat runt lite och hittade två supersnygga kostymer från Tiger. Dom passade dock inte Miguel men tänkte att jag ville tipsa er killar om dessa.. Eller ni tjejer får föra tipset vidare till männen i era liv :P
 
New Bates Suit
 
New Bates Tuxedo Suit
 
Denna kanske ger något mer uppklädd look medan den första är mer klassisk..
Hope you like it!

a piece of my work.. ✫helgens make-upinspiration✫

Foto:Rasmus Jensen Modell: Anna R Uniqemodels 
 
 
Bilden är från ett jobb jag gjorde för ett tag sedan i Köpenhamn.. Hoppas ni gillar make-upen och låter er inspireras! Sminket är klassiskt men ändå powerful och funkar i stort sätt till alla tillfällen och kläder..
 
 
 
Börja med att göra ett snyggt underlag. Foundation, applicera gärna med fuktad svamp. Lite täckstift under ögonen och där det behövs.. Avsluta med lite löspuder!
 
1) Forma brynen: Kamma och forma med genomskinlig mascara (funkar med hårspray om ni inte har det) och fyll ev i dem lite med penna men inte så det blir allt för markerat

2) Måla en eyeliner med en svart flytande eller krämeyeliner. Avsluta eyelinern med en liten kråkspark! Böj ögonfransarna och på med svart mascara på övre fransraden

3) Vit kajalpenna innanför vid ögat

4) Markera kindbenen: Med lite matt solpuder 
 
5) Beige läppstift, använd gärna ett mattare läppstift!
 
 
 
Vill tipsa er om MAC´s eyeliner (den jag använt på bilden) Verkligen superbra!! Appliceras med pensel..
 
Nu ska jag ut i det fina vädret! Ha en fantastisk helg!!!!

The warrior way

Daria Werbowy för Vogue US förra månaden..skulle lagt upp bilderna tidigare, men men better late then never ;) Tycker bilderna är helt fantastiska!!! Foto av David Sims.
Färgerna, miljön, ljuset är bara wow!! Sminket är klockrent!! Och kroppsmålningen passar perfekt.. påminner om de från Rodartes s/s 2010 visning..
 
 
Kolla in senare idag för helgens "make-upinspiration"..

MAC Cosmetics news!!

ALICE + OLIVIA 
Designern Stacey Bendet Eisner har ett samarbete med MAC Cosmetics och har kommit upp med denna limited edition sminkkollektionen med underbara färgglada färger! Kommer i MAC butikerna 8 Juli enligt WWD.com.. Något att hålla utkik efter.. ;)

me

Vilken underbar dag!!! Vi har fantastiskt väder nere i Malmö.. Idag har tagit min första vårfika på uteservering med min tjejkompis Elsa och hennes lilla Monki (hund) :) Hääärligt! Malmö lever verkligen upp på våren!!
 
 
     
 
 
Kände att det var dags att förnya min profilbild och som ni ser att jag har gjort det ;) Tyckte det kunde passa bra med en lite somrig bild nu så här års! Fotografen Sara Svenningrud tog den på mig för ett tag sen..

H2O

Jag & Steph (syrran) a while ago! då hon för ett tag var blond! 
 
 
Min syrra kom hem från Paris härom dagen och hade köpt mitt älskade ansiktsvatten till mig.. Hittar det inte hemma i Sverige! Jag är oftast inte alls förtjust i 2 in 1 produkter men detta ansiktsvattnet/sminkborttagningen är superbra! 
 
Så vill tipsa er läsare om denna produkten..
 
Bioderma Sensibio H2O
 
 



Contes exotiques

Natasha Poly för denna månadens Vogue Paris. Vilka härliga färger!! Dessa kläderna hade jag velat ha i min garderob.. och Arabisk inspirerad make-up! Låt er inspireras.. I will..
 
 
 

We´re on a mission to save the world. Doesn´t matter if you´re a boy or girl

Då var det måndag igen.. en ny vecka och nya tag! Hoppas ni haft en härlig helg.. 
 
 
 
i-D Magazine och fotografen Emma Summerton står bakom denna cooola och snygga bilden på modellen Freja Beha. Love the look! Håret, Make-upen och allt!! Och budskapet är ju inte helt fel heller!! 
Så låt oss börja veckan med att vara "Rock n´roll stars" med uppdrag att rädda världen.. ;)

Elvis granddaughter ✫Helgens MAKE-UPINSPIRATION✫

Faaan vad tiden flög iväg.. make-up tips för er som ska börja kvällen sent eller kanske inför morgondagens event ;)

Elvis Presleys barnbarn Riley Keough, hon kan hon! Här är bilder från senaste nr av Dazed & Confused.. Riktigt snyggt! Så detta får bli helgens make-up inspiration tänkte jag. Håret till sminket är ju också klockrent!! Take a look!! 
 
 
Börja med att göra ett snyggt underlag. Foundation, applicera gärna med fuktad svamp. Lite täckstift under ögonen och där det behövs.. Avsluta med lite löspuder..
 
1) Forma brynen: Kamma och forma med genomskinlig mascara (funkar med hårspray om ni inte har det) och fyll ev i dem lite med penna.
   
2) Gör en megatjock eyeliner med en svart krämögonskugga ev tunt lager med en cakeliner. Ett tips är att först lägga en tunnare liner som "mall" och sedan göra den tjockre..glöm inte kråksparken!
 
3) Svart kajalpenna under ögat
 
4) Aprikosbeige glossyläppstift eller läppglans!
 
Det va det hela ;) Hoppas ni gillar looken! I looove it!!
 
  
 
Ha en supertrevlig weekend!!!

"önskeoutfit" shoppingtips..

Yes please.. denna outfiten vill jag ha ;)
 
 
 
 
 
 
Kolla in lite senare idag för helgens make-upinspiration!

Ghosts of Gustav Klimt

WoooW This is art!! Looove it!!! Såå jäkla snygga och spännande bilder av fotografen Derek Kettela. Hela bildserien är helt fantastisk..
 
 Kolla in det lilla videoklippet.. 
 
Modell: Eniko Mihalik 
Foto: Derek Kettela
Stylist: Polina Aranova 
Body Art: Jenai Chin
För 25 Magazine spring 2010 (NSFW)
 
 
Blev en jäkla massa bilder men kunde inte välja..alla är så himla fina på sitt sätt!
 
Kolla in imorgon för bl.a lite shoppingspan..

hemma & because I looove badu

Nu är jag hemma efter en lugn och skön påskhelg på landet. Jag har varit totalt avskärmad från dator och internet.. inte ens min mobil funkade där uppe mitt i skogen.. men det var faktiskt väldigt skönt, en paus från allt! Jag har i stort sätt bott i mjukisbyxor och mina dagar har bestått av långa promenader i skogen och goda middagar och en massa godis..härligt! Men det räckte gott och väl med dessa dagarna, kände hur rastlösheten började bli allt mer påtaglig och det är sjukt vad beroende man är av dessa elektroniska fenomen! 
 
 
Jag i min "snygga" landetlook och morfar
 
Påskens stora snackis har väl ändå varit Erykah Badu och hennes nya video “Window Seat”. 
Nakenchock och allt vad det sagts om den.. Se den om ni inte redan gjort det och låt mig gärna veta vad ni tycker..?
 
 
Erykah Badu är en av mina favoritartister, såg henne på Sthlms jazzfestival i somras och hon var helt enormt bra! Hade lätt sett henne i sommar igen..
 
 
Nu när jag är tillbaks i storstan lilla Malmö efter dessa dagarna känner jag mig extra earthy och bohemsk så tänkte att Erykah Badu är perfekt som dagens inlägg och inspiration..
 
   
Stort hår och smink i bruna toner.. förknippas ofta med hösten men är riktigt snyggt till våren och sommaren, när man förhoppningsvis inte är lika blek som nu ;)
 
Gillar hennes emellanåt lite "crazy" stil, hon är neosoul drottningen som kännetecknats med gigantiska turbaner, stora smycken och långa klänningar.. det är kanske inte exakt, exakt så vi ser henne idag but she got style and know how to stand out på bästa sätt! Så låt er inspireras av hennes stil inför våren och sommaren.. 
 
 
 Kolla in imorgon..
 
 

RSS 2.0